INFO LIVRARE 

Valoarea minimă a unei comenzi este de 40 de lei.         

Pentru comenzi cu valoarea mai mare de 170 de lei,  TRANSPORTUL ESTE  GRATUIT  în orice localitate din ţară

Orice comanda plasata pe www.rbh.ro beneficiaza de transport pe intreg teritoriul Romaniei, indiferent de modalitatea de plata aleasa. Clientul are posibilitatea de a alege metoda de transport  tinând cont de cele  două aspecte principale:  costul si durata livrarii, dar nu numai. Serviciul de curierat rapid este mai scump dar va ofera mai mai mult confort (coletul este livrat la adresa dvs.),  mai multa siguranta si viteza.

Durata Livrarii


Estimarea noastra privind livrarea se bazeaza pe cativa factori foarte importanti: intervalul orar la care a fost plasata comanda, disponibilitatea produselor comandate, interdependenta produselor comandate (ex: unul sau mai multe produse din aceeasi comanda pot fi disponibile sau indisponibile) si distanta de livrare. Produsele se livreaza in 3-7 zile lucratoare.

Derularea comenzii

  • Lansarea comenzii se face exclusiv ONLINE
  • Dupa lansarea comenzii, veti primi pe email  un mesaj automat  prin care se confirma inregistrarea in sistem a comenzii dumneavoastra
  • Dupa prelucrarea comenzii veti primi un email cu datele privind expedierea, durata estimata si alte detalii. Acest mesaj va contine si adresa dvs. de livrare, pe care va rugam sa o re-confirmati pentru a avea siguranta unei livrari corecte. (Va rugam sa nu uitati codul postal a localitatii dvs si un nr. de telefon de contact). Faceti acest lucru cu in simplu "replay" la email, si un text scurt de confirmare, dureaza doar cateva secunde. 

A. In cazul alegerii modalitatii de livrare prin  Posta Romana - sistem ramburs,  

  • coletul va ajunge la OFICIUL POSTAL de care apartineti in cca 2-3 zile lucratoare (pentru orasele mari din tara, din experienta am observat ca sunt doar 2 zile). 
  • Veti primi acasa, in posta in zilele urmatoare un aviz care va comunica sosirea coletului, numarul Oficiului Postal respectiv, orarul. Daca doriti sa il ridicati mai devreme, nu este necesar sa mai asteptati sosirea avizului acasa, puteti merge direct la OFICUL POSTAL de care apartineti, cu buletinul dvs (mai exact al persoanei pe care a fost inregistrata comanda) si sa cereti verificarea sosirii coletului. Nu este necesara prezenta dvs, doar buletinul!  
  • Acolo veti avea de achitat valoarea ramburs (adica valoarea produselor + taxa de transport) care este identica cu cea pe de pe factura proforma si cu cea de la finalizarea comenzii.0

B. In cazul curieratului rapid, livrarea are loc in ziua urmatoare confirmarii comenzii, si plata se face direct la curierat la primirea coletului la adresa indicata de dvs.

 

Modalitati de livrare 

Rbh - bijuterii  efectueaza livrari prin Posta Romana si curierat rapid Fan Courier sau alte companii de curierat.  Preferinte legate de livrare sunt in functie de costul si durata livrarii.
La primirea coletului, va rugam verificati integritatea ambalajului. In cazul in care acesta este deteriorat, va rugam sa ne contactati telefonic.

Produsele sunt ambalate cutii de carton,  cu protectie suplimentara pe interior, iar fiecare bijuterie la randul sau este ambalate individual  in functie de specificatiile din comanda.

Costuri de Livrare

A. Posta Romana - sistem rambus
Taxa de livrare este de 11 RON  pentru orice destinatie in Romania. Pretul include TVA.
Factura emisa va contine taxa de transport.

B. Curierat rapid - sistem rambus
Taxa de livrare este de 24 RON  pentru orice destinatie in Romania. Pretul include TVA.
Factura emisa va contine taxa de transport.
 
C. Curierat rapid  -  cu plata prin transfer bancar sau PAYPAL
Taxa de livrare este de 20 RON  pentru orice destinatie in Romania. Pretul include TVA.
Factura emisa va contine taxa de transport.
 

Conditii Speciale

In durata de livrare pot interveni factori ce pot produce intarzieri, independent de vointa noastra sau a societatii de curierat cum ar fi: conditii meteorologice nefavorabile, accidente sau blocaje rutiere.In toate aceste cazuri, un reprezentant de vanzari Rbh-bijuterii va va informa si va va comunica o noua data privind efectuarea livrarii.


În situaţia în care sunteţi nemulţumit de produsul primit îl puteţi returna in termen de 10 lucrătoare de la data primirii produsului. Detalii suplimentare:  RETURNARE PRODUSE.

Pentru orice alte întrebari vă rugăm să ne contactaţi.   

email:  bijuterii@rbh.ro

 

Autoritatea Nationala Pentru Protectia Consumatorului

www.anpc.gov.ro

In perioada 21.07-01.09 nu vom prelua comanzi si nu vom face livrari.