Returnarea produselor

Rbh-bijuterii doreste sa isi multumeasca toti clientii in procent de 100% si pentru acest scop depunem tot efortul, intelegand si faptul ca a cumpara on-line produse implica anumite conditii speciale cum ar fi faptul ca produsele nu pot fi atinse, incercate, cantarite.

In cazul bijuteriilor intelegem ca astfel ne lipsim de unul din cei mai importanti factori care determina decizia de a cumpara. De aceea incercam sa suplinim acest dezavantaj prin cat mai multe imagini cu produsele noastre, imagini de detaliu si imagini realizate in diverse conditii de lumina si fundal. Deasemenea ne straduim sa va oferim si o descriere completa a produselor,  cu toate atributele lor, cat mai detaliata.

Pe de alta parte dorim sa venim in ajutorul acelora dintre dumneavoastra care dintr-un motiv sau altul doresc sa returneze produsele. Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. 
Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice.

Renuntarea la cumparare in termen de 10 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (SIGILAT, in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a refuza primirea.
Acesta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e.

Inainte de a trimite produsul inapoi catre noi va rugam sa solicitati acest lucru prin email pe adresa bijuterii@rbh.ro. Acest lucru este necesar pentru a putea procesa in termen cat mai scurt returul si a va trimite un produs inlocuitor sau pentru a va returna banii. Daca produsul comandat nu este ceea ce ati dorit, il putetii returna pentru a fi schimbat sau pentru returnarea valorii produsului (mai putin cheltuielile de transport) intr-un interval de timp de 10 zile lucratoare de la data achizitiei, fara invocarea unui motiv si fara penalitati.

 


1.  Returnarea

Trebuie doar să notificaţi prin email:  bijuterii@rbh.ro  cu privire la decizia  dvs. de a renunţa la produsele comandate,   fără obligativitatea invocării unui motiv anume.

La returnarea produselor se va tine cont de urmatoarele:

  •    contravaloarea transportului va fi suportata de client;
  •    produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare în care vi-au fost livrate;
  •    in anumite cazuri se poate solicita un alt produs în schimbul celui initial


Produsele trebuie sa fie returnate în ambalajul original sau echivalent. Noi nu vom credita produsele care sunt deteriorate din cauza ambalajelor insuficiente. Va rugam sa folositi o cutie de protectie pentru a preveni deteriorarea în timpul tranzitului.In maxim 30 de zile de la data returnarii, vă vom înapoia contravaloarea produselor comandate în contul dumneavoastră sau prin mandat postal.

2. Produse livrate gresit

Observatii generale: Va recomandam sa utilizati serviciile de curierat, care permit urmariea coletului. Nu suntem raspunzatori pentru coletele pierdute pe drumul catre noi. In toate cazurile de mai sus, cu exceptia celui referitor la produsele defecte in perioada de garantie, acestea trebuie returnate in starea in care au fost primite, in ambalajul original, cu toate etichetele la locul lor si insotite de toate accesoriile si documentele originale. Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare de nevandabilitate duce la refuzarea returului. Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat (sau alta marime, sau alta culoare) va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. Procedura de returnare incepe tot prin trimiterea unui email la adresa bijuterii@rbh.ro. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de rbh.ro.  Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, veti plati diferenta. 

Un produs se schimba O SINGURA DATA  !

IMPORTANT: retururile facute fara instiintarea scrisa prealabila si care nu au primit acceptul nostru, nu vor fi luate in considerare. Returnarea produselor trebuie facuta cu respectarea conditiilor de mai sus si folosind serviciul de curierat rapid.


Prin plasarea comenzii pe site-ul www.rbh.ro va asumati luarea la cunostinta si acceptarea conditiilor mai sus prezentate.